fbpx

Bevezetés az AI alkalmazások használatába tartalomgyártóknak #2

AI a tartalomgyártásban

Bevezető workshop

Szövegíró és képgeneráló AI alkalmazások a gyakorlatban

4 napos munkahét AI-val.

A workshopon bemutatott gyakorlati módszerekkel minden eddiginél gyorsabban tudsz minőségi tartalmakat előállítani – legyen szó háttéranyagokról, közösségi médiáról, hírlevélről, e-mailekről vagy másról.  

Bevezetheted a 4 napos munkahetet az irodai feladataid terén, miközben felskálázhatod a bevételeidet.

Mindent az alapoktól kezdünk. 

A cél, hogy a workshop végén átlásd a mesterséges intelligencia nyújtotta lehetőségeket, és képes legyél kiválasztani azokat az alkalmazásokat, amelyek legalább napi 1 órával képesek csökkenteni a munkaidődet.

Egyszerűen. Érthetően. Magyarul.

650+

résztvevő

Tartalomgyártók, marketingesek, tanácsadók, asszisztensek, oktatók.

8

kurzus

Szakterületenként különböző workshopok, napról-napra frissített tematikával.

120

perc

Sűrű az információ, amit átadunk, de kiemelten figyelünk a követhetőségre.

Foglald le a jegyed az AI-vonatra!

Kinek ajánlott részt venni?

Tartalomkészítőknek, marketingeseknek, szövegíróknak, virtuális asszisztenseknek, pedagógusoknak, grafikusoknak… bárkinek, akit izgatnak az új technológiák, de nincs idejük vagy kedvük egyedül feltérképezni a különböző lehetőségeket, vagy jó gyakorlatokat szeretnének látni.

Már kipróbáltad a ChatGPT-t, a DALL·E vagy a más alkalmazásokat, de még nem tudod pontosan, hogyan használhatod ki a legjobban a mesterséges intelligenciát a munkádban? Érdemes eljönnöd, mert számos konkrét példát hozok a gyakorlati lehetőségekről.

Mikor? Hol?

Időtartam: 2 óra

Választható dátum:

  • 2023 jún. 1. 10:00 – 12:00 óra
  • 2023 jún. 7. 10:00 – 12:00 óra

Felület:

Google Meet – ehhez küldünk egy rövid útmutatót, ha még nem használtad volna.

Ár, fizetési feltételek

Részvételi díj: 15.000 Ft/fő.

Regisztrációt követően elektronikus számlát küldünk, amelyet banki átutalással lehet rendezni. A részvétel feltétele a részvételi díj beérkezése.

Előkészítés és utókövetés

Előzetes igényfelmérő kérdőív segítségével azonosítjuk az elvárásaidat, és igyekszünk minél inkább a csoport igényeire szabni a workshopot.

Hogy minél nagyobb sikerélményed legyen, érdemes előre átgondolnod, milyen tartalamakat szeretnél generáltatni a workshop alatt AI-val. Ehhez küldünk majd segítségül egy listát.

A workshop után megkapod a prezentációt e-mailben.

Meghívót kapsz zárt Facebook-csoportunkba, ahol támogató közösséget építünk. Megmutathatod alkotásaid,  segítséget kérhetsz és kivesézhetjük az AI-k használatával kapcsolatos dilemmáinkat.

Workshopjainkról írták

Gyakorlati mesterséges intelligencia workshopjainkon több százan vettek részt, tartalomgyártók, marketingesek, szakértők, oktatók 2022 decembere óta. 

Pánczél Róbert, matematika-fizika-informatika tanár, JatekMatek, REMX

Ha azt szeretnéd, hogy egy sokoldalú profi vezessen be az AI legújabb alkalmazásainak rejtelmeibe, jelentkezz! Az alapozó workshopon Szilvi a legváltozatosabb területeken használt alkalmazásokat mutatta be lépésről lépésre, szuper példákkal.

Krámer Veronika, folyamat- és szervezet fejlesztő, Studio IN-EX

A bevezető alkalom olyan élmény volt számomra, mintha az AI-eszközök virtuális vidámparkjában sétáltam volna, felfedezve izgalmasabbnál izgalmasabb lehetőségeket. Bátran ajánlom másnak is ezt a különleges kirándulást! Köszi, Szilvi!

Nagy Kinga, Founder, Nagural

Szilvi kezdő AI workshopján vettem részt nemrég, és minden várakozásomat felülmúlta! Ugyan még csak dolgozom a vállalkozásom indításán, de Szilvi már sok, szuperül hasznosítható oldalát mutatta be az AI-nak. 🙂 Alig várom a folytatást!

Sándor Kata, tanár, ELTE BGGYK

Érdekes volt, mert teljesen más oldalról közelítünk ehhez a témához, de mégis tudunk kapcsolódni is.

Sokat tanultam ma.

Südy György, tulajdonos, cégvezető

Nagyon jó volt!

 

Hajas Gabriella, képzési és kommunikációs szakértő

Nagyon jó volt, hogy a workshop big picture-t nyújtott jól rendszerezve és prezentálva.

Bányász József, honlap és marketing tanácsadó, Honlapsiker

Nagyon hasznos volt! Sok olyan AI adta lehetőséggel ismerkedhettem meg, ami nem csak szórakoztató, de segíteni és hatékonyabbá is fogja tenni a munkámat a jövőben.

 

Tóth Balázs, EasyData

Szeretnék gratulálni a workshophoz, nagyon összeszedett és hasznos volt.

Fejes Csilla, CEO, Geekfactory

A workshop másfél órája remek alapozás egy remek előadóval, ami után még sokáig kattog majd az agyad arról, hogy hogyan tovább, világ.

Janes Zsolt Webfejlesztő, DEV/COM

Mindenkinek ajánlani tudom a workshopot, nem csak marketingeseknek. Bármilyen területről érkezel, ha használsz számítógépet, akkor sok hasznos információt fogsz hallani. Igyál meg egy kávét a kezdés előtt, mert kapkodni fogod a fejedet! Szilvi remekül összeszedte a lényeget! 

Részvételi feltételek

Megrendelés

A workshop Google Meeten keresztül zajlik és regisztráció köteles. A regisztráció elküldése megrendelésnek minősül. Regisztrációt követően elektronikus számlát küldünk, amelyet banki átutalással lehet rendezni. Amennyiben elektronikus számlát nem tudsz befogadni, abban az esetben további 1.000 Ft-ot adminisztrációs költséget számlázunk ki. A részvétel feltétele a részvételi díj beérkezése. Az űrlap kitöltése megrendelésnek bizonyul, és fizetési kötelezettséget von maga után.

Részvételi díj: 16.000 Ft (AAM)/fő.

Ha nem tudod beírni az adószámot telefonról, akkor kikeressük, ha egy kérdőjelet írsz helyette! 🙂

Telefon

+36205292323

E-mail

info@precess.hu

Regisztráció

Elfogadod a részvételi feltételeket?

Elfogadod az adatkezelési feltételeket?