fbpx
Nagy örömmel és izgalommal jelentjük be, hogy cégünk, a Precess Business Solutions hivatalosan is tagja lett Magyarország legújabb projekt alapú üzleti klubjának, az EdTech Koalíciónak. Ez a mérföldkő egy új korszak kezdetét jelenti számunkra. 

Az EdTech Koalíció egy olyan platform, ahol az oktatási technológiák iránt elkötelezett szervezetek találkoznak, hogy közösen formálják és gazdagítsák a digitális oktatás jövőjét. Klubként működve a a Koalíció célja, hogy összekösse a magyarországi és nemzetközi szereplőket, és ezzel támogassa a tanulás és tanítás hatékonyabbá válását.

Miért döntöttünk a csatlakozás mellett?

Az oktatás jövője szívügyünk, és számos megbízásunk, önkéntes munkánk is köt az oktatáshoz minket. A Koalíció tagjaként mostantól naprakész információkhoz jutunk az oktatástechnológiai trendekről, és lehetőségünk nyílik a szakma legjobbjaival együtt dolgozni.

Mit nyerünk a tagsággal?

  1. Naprakész információk: mindig tisztában leszünk a legújabb pályázati lehetőségekkel és trendekkel.
  2. Kapcsolati háló bővítése: értékes kapcsolatokat építhetünk ki a szektor kulcsszereplőivel.
  3. Nemzetközi kapcsolatok: részt vehetünk nemzetközi konferenciákon, és közelről követhetjük a globális EdTech eseményeket.
  4. Közös lobby tevékenység: aktívan részt vehetünk a digitális oktatási piac fejlődését elősegítő közös erőfeszítésekben.
  5. Szakmai fejlődés: rendszeres személyes találkozók és munkacsoportok révén mélyíthetjük szakmai tudásunkat.

A Precess portfóliójában az alapítás óta erős láb az oktatási szektor, és az elmúlt években számos e-learning projektet vittünk sikerre. Dolgoztunk többek között a Pázmány Péter Katolikus Egyetem pedagógiai kurzusainak és a Tanítsunk Magyarországért elnevezésű mentorprogramjának digitális tananyagain, vagy a Magyar Református Egyház megbízásából a Református Tananyagtár kialakításának és üzemeltetésének feladatain. Az üzleti szektorból pedig számos tréning- és coaching céget támogatunk mesterséges intelligencia, marketingautomatizáció és e-learning területen.

Most az EdTech Koalícióval együttműködve  továbbra is elhivatottan dolgozunk azért, hogy az oktatástechnológia területén újításokat hozzunk, egy minden korábbinál hatékonyabb tanulási környezetet hozzunk létre, amivel  hozzájáruljunk ügyfeleink sikeréhez.