fbpx

Olyan kollégát keresünk, aki már rendelkezik kommunikációs vagy marketing tapasztalattal, nem igényli, hogy céges irodában, felügyelet alatt dolgozzon, és hajlandó rá, hogy meglepjen minket és ügyfeleinket valami egészen különlegessel.

Növekedünk, új utakat fedezünk fel, és ehhez most új szakmai társat keresünk. Mi abban hiszünk, hogy a jó embereket, a jó kollégákat nem feltétlenül a hagyományos elvárások alapján találjuk meg, úgy hogy az ide kattintva elérhető álláshirdetésünkben talán meglepő dolgokat fogsz olvasni.

A jelentkezéseket kizárólag a Profession.hu oldalán keresztül tudjuk fogadni, kérlek, hogy mindenképpen ott jelentkezz, számunkra ez adatkezelési szempontból így egyszerűbb, és egyetlen felületen keresztül tudjuk a jelentkezők szűrését is elvégezni.

Előszűrő kérdőív a jelentkezőknek

Az elmúlt 1 hónapban közel 900 fő jelentkezett a Profession.hu-n közzétett álláshirdetésünkre, amelyben új, főállású távmunkás kollégánkat keressük kommunikációs területre. Ez hatalmas megtiszteltetés a számunkra. Bizonyára megérted, hogy ennyi embert egyesével személyesen megismerni szinte lehetetlen egy ilyen folyamatban, pedig nagyon kíváncsiak vagyunk!

Arra szeretnénk kérni, hogy ha továbbra is aktuális a jelentkezésed, akkor töltsd ki ezt a rövid űrlapot, ami segít nekünk előszűrni a jelentkezőket!

A következő lépésben az űrlapot kitöltők közül előre láthatóan 5-8 főt tervezünk kiválasztani, akikkel online, videochaten is szeretnénk megismerkedni közelebbről.

Címlapfotó: cottonbro studio