fbpx

Barátaink és üzletfeleink

Rólunk mondták

Válassz időpontot!

Konzultációs lehetőség

Hívj most!

+36205292323

Visszajelzések

Elégedett partnereink

Üzleti kapcsolataink évtizedeken, cégeken és karrierpályákon is átívelnek.
A legtöbb esetben személyes barátságokká alakulnak.

Anna Csák, founder

Hajas Gabriella, marketingszakértő

Minden vállalkozásnak olyan szakmai támogatást kívánok, mint amit a Precess tud nyújtani. Komplexen tudnak minden feladatot megközelíteni. Profizmus, felkészültség, a szakmájuk iránti szeretet jellemzi őket, nem beszélve arról, hogy remekül lehet velük együtt dolgozni, gondolkodni és sokszor nagyokat is álmodni, majd azokat megvalósítani.

Bátki Tibor, cégvezető

Éveken keresztül dolgoztam Szilvivel, minden esetben épitő jellegű kritikái nyomán fejlődtem. Közös projektekben konstruktivan segédkezett és finomhangolta a különböző érdekeket. Néha könnyebb, néha nehezebb volt, viszont minden esetben eredményes és szórakoztató.

Csiba András, vezérigazgató

A Precess több, mint 10 éve kísér az úton. Van néhány nagyon egyedi tulajdonságuk, amelynek ereje szinte felbecsülhetetlen. Intuitív képességekkel rendelkeznek: akkor lépnek elő, amikor szükség van rájuk.  Olyanok, mint a legjobb mesékben a segítők (megjelenhetnek bármely alakban), és pont ott, pont abban segítenek, ahol az úton az ügyfeleknek segítségre van szükségük.

Südy György, tulajdonos, cégvezető

Van, aki kincset ér. Van, aki aranyat ér. Van, aki ennél is többet... Ilyen nekem a Precess. Lelkesek, alaposak, kreatívak, szervezettek. Ritka, hogy egy kommunikációs ügynökségnél ez egyszerre mind megtalálható.

 

Farkas Judit, projektvezető

Ha kommunikációs területen biztonságban akarod tudni a cégedet, akkor válaszd a Precess-t! Kollégái megbízhatóak, precízek, gyorsak, kedvesek, proaktívak és mindig személyre szabott megoldásokra számíthatsz! Szakmailag és emberileg és nagyszerű partnerek!

Workshopjainkról írták

Gyakorlati mesterséges intelligencia workshopjainkon több százan vettek részt, tartalomgyártók, marketingesek, szakértők, oktatók 2022 decembere óta. 

Pánczél Róbert, matematika-fizika-informatika tanár, JatekMatek, REMX

Ha azt szeretnéd, hogy egy sokoldalú profi vezessen be az AI legújabb alkalmazásainak rejtelmeibe, jelentkezz! Az alapozó workshopon Szilvi a legváltozatosabb területeken használt alkalmazásokat mutatta be lépésről lépésre, szuper példákkal.

Krámer Veronika, folyamat- és szervezet fejlesztő, Studio IN-EX

A bevezető alkalom olyan élmény volt számomra, mintha az AI-eszközök virtuális vidámparkjában sétáltam volna, felfedezve izgalmasabbnál izgalmasabb lehetőségeket. Bátran ajánlom másnak is ezt a különleges kirándulást! Köszi, Szilvi!

Nagy Kinga, Founder, Nagural

Szilvi kezdő AI workshopján vettem részt nemrég, és minden várakozásomat felülmúlta! Ugyan még csak dolgozom a vállalkozásom indításán, de Szilvi már sok, szuperül hasznosítható oldalát mutatta be az AI-nak. 🙂 Alig várom a folytatást!

Sándor Kata, tanár, ELTE BGGYK

Érdekes volt, mert teljesen más oldalról közelítünk ehhez a témához, de mégis tudunk kapcsolódni is.

Sokat tanultam ma.

Südy György, tulajdonos, cégvezető

Nagyon jó volt!

 

Hajas Gabriella, képzési és kommunikációs szakértő

Nagyon jó volt, hogy a workshop big picture-t nyújtott jól rendszerezve és prezentálva.

Bányász József, honlap és marketing tanácsadó, Honlapsiker

Nagyon hasznos volt! Sok olyan AI adta lehetőséggel ismerkedhettem meg, ami nem csak szórakoztató, de segíteni és hatékonyabbá is fogja tenni a munkámat a jövőben.

 

Tóth Balázs, EasyData

Szeretnék gratulálni a workshophoz, nagyon összeszedett és hasznos volt.

Fejes Csilla, CEO, Geekfactory

A workshop másfél órája remek alapozás egy remek előadóval, ami után még sokáig kattog majd az agyad arról, hogy hogyan tovább, világ.

Janes Zsolt Webfejlesztő, DEV/COM

Mindenkinek ajánlani tudom a workshopot, nem csak marketingeseknek. Bármilyen területről érkezel, ha használsz számítógépet, akkor sok hasznos információt fogsz hallani. Igyál meg egy kávét a kezdés előtt, mert kapkodni fogod a fejedet! Szilvi remekül összeszedte a lényeget! 

Kapcsolat

Cégadatok

Precess Business Solutions
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Adószám: 21419324-2-43

Telefon

+36205292323

E-mail

info@precess.hu

Holics Szilvia

vezető szakértő

Írj nekem üzenetet itt!

Elfogadod az adatkezelési tájékoztatót?